Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@08:14:59 GMT

هاکی داخل سالن ایران رتبه چهارم دنیا را دارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۴۵۸۰

هاکی داخل سالن ایران رتبه چهارم دنیا را دارد

یاسوج- ایرنا- سرپرست فدراسیون هاکی گفت: هاکی داخل سالن ایران رتبه چهارم دنیا را بر اساس رده بندی فدراسیون بین المللی دارد در حالی که وضعیت هاکی چمنی کشور در عرصه جهانی چندان مطلوب نیست.

به گزارش ایرنا، حسن اباذری روز دوشنبه در نشست مجمع سالانه هیأت هاکی کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: یکی از دلایل مهم این امر کمبود امکانات سخت افزاری بوده در حالی که کشور دارای ورزشکاران مستعدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مسیر برای توسعه و پیشرفت روزافزون رشته ورزشی هاکی کشور در هر 2 بخش مردان و زنان هموار شده است.
سرپرست فدراسیون هاکی بیان کرد: نقطه نظرها و تجارب ارزنده پیشکسوتان هاکی کشور در راستای ارتقای هر چه بیشتر این رشته ورزشی به کار گرفته می شود.
اباذری عنوان کرد: نخستین بار تیم هاکی پیشکسوتان کشور در بخش مردان به رقابت های جام جهانی پیشکسوتان این رشته ورزشی که بهمن امسال در هنگ کنگ برگزار می شود اعزام خواهد شد.
وی ابراز داشت: رقابت های لیگ هاکی زیر 23 سال در 2 بخش مردان و زنان نیز برای نخستین بار در کشور آغاز شده و هدف از این اقدام فراهم کردن فضا و بستر لازم برای فعالیت هر چه بیشتر افراد علاقمند است.
سرپرست فدراسیون هاکی گفت: بانوان هاکی باز کشور توانایی کسب نشان و مقام در میادین بین المللی را دارند و حمایت های لازم نیز از سوی مسئولان فدراسیون از آنان خواهد شد.
اباذری اظهار داشت: المپیاد استعدادهای برتر هاکی کشور در 2 بخش پسران و دختران با هدف شناسایی و شکوفایی ظرفیت های افراد مستعد برای حضور در رقابت های المپیک سال 2020 توکیوی ژاپن برگزار می شود.
وی افزود: کهگیلویه و بویراحمد و به ویژه شهرستان گچساران یکی از خاستگاه های مهم هاکی در کشور است و مسئولان این فدراسیون نیز آماده حمایت های همه جانبه از ورزشکاران، مربیان و داوران این رشته ورزشی در استان هستند.
دبیر فدراسیون هاکی نیز گفت: المپیاد استعدادهای برتر هاکی کشور ویترین این رشته ورزشی است که اول تا پنجم آذر امسال در بخش دختران در شهر یاسوج مرکز کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود.
حمید بخارایی اظهار داشت: 12 تیم هاکی از سراسر کشور در این المپیاد حضور داشته و به مدت پنج روز در 2 گروه 6 تیمی با یکدیگر رقابت می کنند.
وی خواستار برنامه ریزی هیأت هاکی کهگیلویه و بویراحمد و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان برای برگزاری مطلوب این المپیاد شد.
بخارایی افرود: مسئولان فدراسیون هاکی آماده حمایت های لازم برای برگزاری هر چه بهتر این المپیاد هستند و از هیچ تلاشی نیز دریغ نخواهند کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: توسعه روزافزون ورزش بانوان این استان در تمامی رشته ها از جمله هاکی جزو سیاست های مهم اداره کل ورزش و جوانان استان است.
سید محمدتقی علوی اظهار داشت: بر اساس قول مساعد مسئولان فدراسیون هاکی قرار است اردوی تیم ملی تا پایان امسال در یکی از شهرهای کهگیلویه و بویراحمد برگزار شود.
وی افزود: برگزاری المپیاد استعدادهای برتر هاکی دختران کشور در شهر یاسوج می تواند نقش بسزایی در ارتقای هر چه بیشتر سطح این رشته ورزشی در کهگیلویه و بویراحمد داشته باشد.
علوی بیان کرد: آمادگی لازم در مسئولان اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد و هیأت هاکی استان برای برگزاری باکیفیت این المپیاد وجود دارد.
رئیس هیأت هاکی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: مقدمات لازم برای برگزاری هر چه بهتر المپیاد استعدادهای برتر هاکی دختران کشور در شهر یاسوج انجام شده است.
شهلا گشتاسبی نیا اظهار داشت: کهگیلویه و بویراحمد داوران توانمند هاکی در هر 2 بخش مردان و زنان دارد که هم اینک در لیگ های مختلف کشور قضاوت می کنند.
وی افزود: ورزشکاران و مربیان مجرب متعددی در رشته ورزشی هاکی در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند که در صورت حمایت لازم از سوی مسئولان فدراسیون می توانند در کشور مطرح شوند.
گشتاسبی نیا بیان کرد: تاکنون چند کار تحقیقی و پژوهشی در زمینه هاکی در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده که در توسعه و پیشرفت این رشته ورزشی در استان تا حد قابل ملاحظه ای تأثیرگذار بوده است.
حدود 50 هزار ورزشکار ساماندهی شده مرد و زن در رشته های مختلف در کهگیلویه و بویراحمد فعالیت می کنند.
7535/1662

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ورزش هاكي داخل سالن ياسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۴۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: پروژه اصلاح حادثه‌خیز‌ترین تقاطع جاده‌ای در این استان آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، علی‌محمد روستا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برای عملیات اجرایی پروژه اصلاح تقاطع گندی خوری به عنوان حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد 140 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه به همت دولت جاده ملی پاتاوه -دهدشت تکمیل و زیربار ترافیک رفت و پیگیر نواقص آن هستیم، عنوان کرد: پس از رفع موانع و مشکلات با پیگیری انجام شده تجهیز کارگاه و استقرار ماشین آلات صورت گرفته است. مشکل معارضات محلی، جابجایی پایه‌های برق فشار قوی و مسیر دسترسی روستای همجوار نیز بررسی و مقرر شد که اداره برق ظرف حداکثر یک هفته طرح جابجایی پایه های برق را ارائه دهد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مشاور کار باید با اصلاح اولیه هندسی طرح، مسیر دسترسی به سمت سی سخت و روستای گندی خوری را نیز پیش بینی کند تا تردد مردم با مشکل مواجه نشود.

یادآور می‌شود، ساخت جاده پاتاوه به دهدشت به طول 136 کیلومتر سال 73 و بعد از سفر مقام معظم رهبری به استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد و در دومین روز از دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان به صورت رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. تسریع در عملیات اجرایی این پروژه جزو مصوبات سفر اول رئیس جمهوری به این دیار بود که بیش از 400 میلیارد تومان اعتبار برای آن پیش‌بینی شد و با تزریق این میزان اعتبار عملیات اجرایی به خط پایان رسید.

با افتتاح این جاده ملی علاوه بر کوتاه‌تر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور بیش از 400 روستای محروم در دو شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر 100 هزار نفر از نعمت راه مناسب برخوردار خواهند شد. 13 تونل به طول هشت هزار و 200 متر و تعداد 18 دستگاه پل بزرگ بالای دهانه 16 متری در این جاده طراحی شده است و ارتباط استان‌های جنوب کشور از جمله خوزستان را به استان‌های مرکزی ایران برقرار می‌کند و نقطه ثقل و میانبر بین استان‌های قرار گرفته در کریدور شمال به جنوب کشور به حساب می‌آید. جاده پاتاوه به دهدشت مرکز کشور را به خوزستان متصل می‌کند و دیگر نیازی به دور زدن کوه نیست و از اصفهان تا بنادر جنوبی 4 ساعت کاهش زمان خواهیم داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۱۷ نفر در ۲ دوره المپیاد علمی دانشجویی برگزیده شدند
  • به دنبال مردمی‌سازی بنیاد هستیم
  • تصمیم‌گیری برای تغییر مدیران بر عهده دولت است
  • آغاز اصلاح حادثه‌خیزترین تقاطع جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • یک میلیون و ۳۱۸هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری‎های استان انجام شد
  • یک میلیون و۳۱۸هزارقطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی