Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-09@05:48:03 GMT

سه‌کنج/ ضرورت تقویت زیرساخت‌های هاکی چمنی

تاریخ انتشار: ۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۳۷۶۵۹۱

موفقیت هاکی چمنی مستلزم فراهم شدن امکانات و زیرساخت‌های لازم است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

 ورزش هاکی از جمله ورزش‌های بسیار مفرح است که جذابیت خاص خودش را دارد. هاکی داخل سالن ایران سال‌هاست قهرمان آسیاست و افتخارات با ارزشی را توانسته برای ایران به ارمغان آورد، اما در هاکی چمنی با ضعف‌هایی روبه‌رو هستیم که باید همانند هاکی سالنی تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر زیرساخت‌های چمن استاندارد هاکی در کشور فراهم شود می‌توانیم با تأمین امکانات و فضای مناسب در مراکز استان‌ها موفق شویم.

هاکی این پتانسیل را دارد با حمایت و توجه بیشتر به یکی از الگو‌های ورزش کشور تبدیل شده و علاقه‌مندان زیادی را جذب کند.

دوازدهمین دوره لیگ برتر هاکی داخل سالن با حضور ۸ تیم از استان‌های مختلف در دو گروه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: سه کنج ، هاکی روی یخ ، هاکی داخل سالن ، هاکی ، هاکی چمنی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: هاکی روی یخ هاکی داخل سالن هاکی هاکی چمنی هاکی چمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۷۶۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد

حسن کی‌پور، درباره ساماندهی رشته های این دانشگاه گفت: تعدادی رشته های جدید راه اندازی شده و بیش از ۱۰۰ رشته درسی بدون داوطلب حذف شده است.

وی با بیان اینکه تمام رشته ها باید پیوست شغلی داشته باشند تا بتوانیم آن رشته ها راه اندازی کنیم افزود: مراکز و واحدهای دانشگاه فنی و حرفه ای برای راه اندازی رشته های جدید علاوه براینکه باید دانشجوی هنرستانی و فضای آموزشی و هیئت علمی به اندازه کافی داشته باشند باید رشته ای را که تقاضا می کنند دارای پیوست شغلی باشد. همچنین باید از امکانات کارگاهی هم برخوردار باشند.

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای مهمترین چالش در بحث آموزش مهارتی را بروزرسانی امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی عنوان کرد و گفت: امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی باید جدید شود و دانشگاه در این زمینه کمی دچار مشکل است ولی تمام عوامل دانشگاه فنی و حرفه ای با همه امکانات تلاش بی وقفه ای دارند تا این بار سنگین را به جلو ببرند.

وی درباره اینکه چه تعداد کمبود هیئت علمی و کارمند در دانشگاه فنی و حرفه ای وجود دارد گفت: در حال حاضر حداقل یک هزار عضو هیئت علمی نیاز داریم، برنامه دانشگاه این است که یک تعدادی از این استادان را از دانشگاه پیام نور و دانشگاه های دیگر که داوطلب می شوند تامین کند چون مشکل استخدام ندارند و می توانیم جابه جا کنیم و به دنبال مجوز استخدام عضو هیئت علمی نیز هستیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پاسخ وزیر ورزش به چرایی فضای ملتهب فوتبال
  • ضرورت تقویت همدلی و همبستگی در امت اسلامی
  • کیومرث هاشمی: در نامه به تاج دغدغه هایم را مطرح کردم
  • بهترین آفرها برای رزرو هتل های آنتالیا و ازمیر
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • تقویت زیرساخت‌های شرق کشور، همکاری‌های اقتصادی ایران و افغانستان را به دنبال دارد
  • ضرورت مراقبت پیوسته از زیرساخت‌های صنعت گاز
  • اجاره سالن همایش، سمینار و کنفرانس در سلام حرفه ای + [مشاوره رایگان]
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است